0,- Kč 0 ks zboží Košík je prázdný
CZK / EUR

GDPR

 

Vaše osobní údaje (e-mail a jméno) v případě průvodce mateřstvím i datum narození a svátku dítěte, budeme (Slune-cz.cz IČ: 718 89 442) zpracovávat pouze za účelem zasílání newsletterů se zajímavým obsahem z oblasti dětského zboží a v souladu s platnou legislativou a zásadami ochrany osobních údajů GDPR. Svůj souhlas se zasíláním a zpracováním osobních údajů můžete kdykoli odvolat prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každé kampani.


Podmínky zpracování osobních údajů

1. Provozovatel www.slune-cz.cz Milan Švarc, IČO: 718 89 442, se sídlem Ruská 777/152, 100 00 Praha 10, zpracovává v rámci kupní smlouvy ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje kupujících:

a) V případě soukromé osoby:

•Jméno a příjmení;

•Dodací a fakturační adresu;

•Emailovou adresu;

•Telefonní číslo;

b) V případě právnické osoby nebo OSVČ:

•Jméno a příjmení nebo název společnosti;

•Jméno kontaktní osoby;

•Dodací a fakturační adresu;

•E-mailovou adresu;

•Telefonní číslo;

v souladu s platnými právními předpisy, a to za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

2) Provozovatel www.slune-cz.cz Milan Švarc prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé

hodnotících služeb, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení a dále zpracovatelé, kterými jsou

•Poskytovatel eshopového řešení Religis s.r.o.;

•Poskytovatel webhostingových služeb VSHosting s.r.o.;

•Poskytovatel účetních služeb ECONOMY FM s.r.o.;

•Poskytovatel analytického softwaru Google Analytics;

•Poskytovatel softwaru určeného pro mailovou komunikaci Smartemailing;

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3) Na emailovou adresu vám budou Provozovatelem www.slune-cz.cz zasílána obchodní sdělení, neboť tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží či služeb a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. Emailová adresa bude za tímto účelem společností Maternia, s.r.o. uchovávána po dobu 5 let od uzavření poslední kupní smlouvy mezi smluvními stranami.

4) Podle Nařízení máte, coby kupující, právo:

•požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,

•vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování,

•požadovat výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedeme, pokud tento výmaz není v rozporu s ustanoveními tohoto článku a oprávněnými zájmy naší společnosti,

•v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.


 

Doprava zdarma Při nákupu nad
1 900,- Kč zdarma
Kamenné prodejny Navštivte nás, rádi
Vás uvidíme
Blog Rady a spousta
důležitých informací
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. V pořádku