Ochrana osobních údajů

Podmínky zpracování osobních údajů

1) Provozovatel www.slune-cz.cz Milan Švarc, IČO: 718 89 442, se sídlem Ruská 777/152, 100 00 Praha 10, zpracovává v rámci kupní smlouvy ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů dále jen „Nařízení“) následující osobní údaje kupujících:

a) V případě soukromé osoby:

  • jméno a příjmení
  • dodací a fakturační adresu
  • emailovou adresu
  • telefonní číslo

b) V případě právnické osoby nebo OSVČ:

  • jméno a příjmení nebo název společnosti
  • jméno kontaktní osoby
  • dodací a fakturační adresu
  • e-mailovou adresu
  • telefonní číslo

V souladu s platnými právními předpisy, a to za účelem poskytnutí plnění ze smlouvy a dále za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Výše uvedené zpracování je umožněno na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

2) Provozovatel www.slune-cz.cz Milan Švarc prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné a nebudou poskytnuty žádné třetí osobě. Výjimku představují dopravci, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží, poskytovatelé hodnotících služeb, kterým jsou osobní údaje kupujících předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro uskutečnění hodnocení a dále zpracovatelé, kterými jsou

  • Poskytovatel eshopového řešení Religis s.r.o.
  • Poskytovatel webhostingových služeb VSHosting s.r.o.
  • Poskytovatel účetních služeb ECONOMY FM s.r.o.
  • Poskytovatel analytického softwaru Google Analytics
  • Poskytovatel softwaru určeného pro mailovou komunikaci Smartemailing

Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

3) Na emailovou adresu vám budou Provozovatelem www.slune-cz.cz zasílána obchodní sdělení, neboť tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej neodmítnete. Tato sdělení se mohou týkat pouze obdobného zboží či služeb a lze je kdykoliv jednoduchým způsobem – zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit. Emailová adresa bude za tímto účelem společností Maternia, s.r.o. uchovávána po dobu 5 let od uzavření poslední kupní smlouvy mezi smluvními stranami.

4) Podle Nařízení máte, coby kupující, právo:

  • požadovat informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • vyžádat si přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, případně požadovat omezení zpracování
  • požadovat výmaz těchto osobních údajů – výmaz provedeme, pokud tento výmaz není v rozporu s ustanoveními tohoto článku a oprávněnými zájmy naší společnosti
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.
Hledaný text:
Katalog zboží
Akční zboží
Novinky
Články
Informace
Přihlášení
Jméno:
Heslo:
 
Partneři
Heureka garance ceny
Kočárky : Kočárky ABC Design, Kočárky Peg Pérego, Kočárky Hauck, Kočárky Hauck- Disney, Kočárky I´Coo, Kočárky Chicco, Kočárky Scarlett, Kočárky Emitex, Kočárky Vydeko, Kočárky Maxi-Cosi, Kočárky CAM, Kočárky Neonato, Kočárky Canpol babies, Kočárky Graco, Kočárky Patron, Kočárky Jané, Kočárky Babypoint, Kočárky X-lander, Kočárky Delti, Kočárky Coneco, Kočárky Britax Römer , Kočárky Roan, Kočárky Babyvak, Kočárky Implast, Kočárky Inglesina, Kočárky Bébécar, Kočárky Taf Toys, Kočárky Chipolino, Kočárky Quinny, Kočárky BabyDan, Kočárky Mutsy, Kočárky Bébé Confort, Kočárky Zopa, Kočárky Kiddy, Kočárky Eisbärchen, Kočárky Cybex, Kočárky Zekiwa, Kočárky Freeline, Kočárky Moon, Kočárky Babymoov, Kočárky Red Castle, Kočárky Sunshine Kids, Kočárky Adbor, Kočárky Casualplay, Kočárky Esprit - Hauck, Kočárky Baby Welt, Kočárky Pierre Cardin, Kočárky EL-JOT, Kočárky 4Baby, Kočárky Pikolo, Kočárky Baby Design, Kočárky Coletto, Kočárky Tako, Kočárky ARO, Kočárky Baby Smile, Kočárky Bébé-Jou, Kočárky Fisher-Price, Kočárky Baby2Go, Kočárky Hartan, Kočárky Comfort line, Kočárky NewBuddy, Kočárky DorJan, Kočárky EasyGo, Kočárky Dooky, Kočárky Munchkin, Kočárky Valco baby, Kočárky Glimmis, Kočárky Elodie Details, Kočárky JJ Cole, Kočárky TFK, Kočárky Camarelo, Kočárky Jack-Pol, Kočárky Espiro, Kočárky Diono, Kočárky Bertoni/Lorelli , Kočárky Clippasafe, Kočárky BE Cool, Kočárky Skip Hop, Kočárky Gmini, Kočárky Combi, Kočárky 4MOMS, Kočárky Firkon, Kočárky Honey Bunny, Kočárky Piccolo Bambino , Kočárky Mountain Buggy, Kočárky Bomiko, Kočárky JEDO, Kočárky Navington, Kočárky Recaro, Kočárky Monza, Kočárky ickle bubba, Kočárky Mamas & Papas, Kočárky Silver Cross, Kočárky Vispa, Kočárky Junama, Kočárky Bohemia Růžový panter, Kočárky Baby Jogger, Kočárky Adamex, Kočárky Bebetto, Kočárky Quatro, Kočárky Koo-di, Kočárky Kalencom, Kočárky Venicci, Kočárky BabyGo, Kočárky Buggygear, Kočárky Diago, Kočárky Little Tikes, Kočárky Petite&Mars, Kočárky Tomi, Kočárky Joie, Kočárky Depemo, Kočárky BamBam, Kočárky gb, Kočárky Zuma Kids, Kočárky Britax BOB, Kočárky Bexa, Kočárky Expander, Kočárky Bo Jungle, Kočárky Nuna, Kočárky Gesslein, Kočárky Mima, Kočárky Knorr-Baby, Kočárky Copito, Kočárky Koelstra, Kočárky Euro-Cart, Kočárky Noordi, Kočárky Baby Monsters,

Slune-cz.cz © 2008 Všechna práva vyhrazena

TOPlist TOPlist
Doprava zdarma